Apel de propuneri pentru bibliotecile rurale din R. Moldova

Centrul Român de Politici Europene (CRPE) lansează un apel de propuneri pentru bibliotecile rurale din Republica Moldova, care necesită suplinirea fondului de carte românească.

Acest apel de propuneri este lansat în cadrul proiectului  ”Consolidarea fondului de carte românească în bibliotecile rurale din Republica Moldova sprijinit de Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni. Proiectul își propune mărirea considerabilă a fondului de carte românească dintr-o serie de biblioteci sătești din Republica Moldova precum și dezvoltarea capacităților acestor biblioteci astfel încât să răspundă intereselor de studiu, lectură, educare și informare în limba română ale comunității românești din Republicii Moldova.

Cum să aplici?

Invităm bibliotecarii din zonele rurale să trimtă un dosar ce trebuie să includă o scrisoare de intenție și o descriere detaliată a situației bibliotecii pe care o reprezintă

Termen limită: 1 noiembrie 2014

Documentele trebuie trimise la: contact@cartipesteprut.ro sau la adresa poștală strada Știrbei Vodă, nr. 29, etaj 2, București, România, Cod poștal: 010101.

Rezultatele selecției se vor comunica în 10 zile lucrătoare de la depunerea aplicației.

Bibliotecile selectate vor primi cărți și echipamente IT în funcție de necesitățile bibliotecii respective prezentate  în scrisoare de intenție.